Zavaroness

או להתאבד על זה או כלום I הקשר בין שיווק לבישול I אורי רוטנברג

אורי רוטנברג חשב שהוא יכול לפתוח מסעדה והוא למד בדרך הקשה. על הדרך הספיק אורי להקים בר באילת, מסעדות ועסקים במרכז תל-אביב, עסק ליעוץ קולינרי ובימים אלו מוביל את תערוכת ערב, מיצגים קולניריים בהצלחה רבה.

0:00 התחלה
00:36 אורי מציג את עצמו
02:17 הדרך המקצועית שלי
07:45 למה לפתוח מסעדה?
10:43 מה החזיר לך את התשוקה?
11:30 על זכרון אוכל ורגש
14:15 אם הולך טוב למה לסגור?
17:51 הצעד הבא
20:23 להתמודד עם כשלון
27:34 להתאבד על זה !
28:44 אם אתה לא שף אז?
31:16 תערוכת ערב
35:29 נקניקיות גזר?!
37:38 להשקיע באוכל אומר להשקיע בעצמך
42:08 ההגבלה בין עולם השיווק לעולם הקולינריה

nirz

Recent Posts

Sport Betting in South Africa: Your Guide to the Best Sites, Tips, and Bonuses

If you're a sports-loving South African, it's likely that you have a soft place for…

3 שבועות ago

Spin the Wheel: The Uncertain Future of Bitcoin in the Crypto Roulette

Similar to the recognizable roulette wheel in a casino, the course of Bitcoin is uncertain…

3 שבועות ago

Can Casinos Modify Slot Machine Payouts?

With the rise in popularity of online slots in recent years, many players are left…

חודש 1 ago

How to Win at Mega Ball Casino Strategy

Evolution Gaming is a well-known software company, and its original product, Mega Ball, has taken…

חודש 1 ago

What are the various variants of Rummy?

Undoubtedly, Rummy is the most popular card game in India. Since the incorporation of rummy…

חודש 1 ago