אורי רוטנברג חשב שהוא יכול לפתוח מסעדה והוא למד בדרך הקשה. על הדרך הספיק אורי להקים בר באילת, מסעדות ועסקים במרכז תל-אביב, עסק ליעוץ קולינרי ובימים אלו מוביל את תערוכת ערב, מיצגים קולניריים בהצלחה רבה.
0:00 התחלה
00:36 אורי מציג את עצמו
02:17 הדרך המקצועית שלי
07:45 למה לפתוח מסעדה?
10:43 מה החזיר לך את התשוקה?
11:30 על זכרון אוכל ורגש
14:15 אם הולך טוב למה לסגור?
17:51 הצעד הבא
20:23 להתמודד עם כשלון
27:34 להתאבד על זה !
28:44 אם אתה לא שף אז?
31:16 תערוכת ערב
35:29 נקניקיות גזר?!
37:38 להשקיע באוכל אומר להשקיע בעצמך
42:08 ההגבלה בין עולם השיווק לעולם הקולינריה