השף רן שמואלי צמח עם הקולינריה הישראלית, שלא נאמר הוביל אותה. הוא הקדים את זמנו בשילוב בין העולם הקולינרי לעולם העסקי. השף רן הגיע להתארח אצלנו לפרק החדש של “זברונס” לשיחה מרתקת על ההיסטוריה הקולינרית של תל אביב, כולל זיכרונות מיצחק רבין ז”ל, על הדרך המיוחדת שלו מקייטרינג, למעדניות, למסעדות ועד “מערבה”.
השף רן מספק לנו הצצה נדירה לתוך העולם המטורף יזמות בתחום האוכל, מספר איך מתמודדים עם כישלונות עסקיים, הלקחים שלמד, מציאת השותפים המתאימים, התמדה, הצלחה, תמחור, מה עשה לו הפרסום בטלוויזיה, למה אסור להתאהב בעסק ולמה הוא סולד ממסעדות בינוניות.
2:26 מי אתה רן שמואלי
6:36 איך חזרת לתחום האוכל?
7:06 מתי החלטת שהאוכל זה העסק שאתה רוצה?
10:00 שותפות במייקל שטרן
12:26 מה קרה כשהיית בשיא עם מייקל שטרן?
15:10 מה העסק הבא אחרי שפתחת קייטרינג?
18:49 האם חשבת לוותר ולהרים ידיים?
19:50 האם הקשבת לתחושות הבטן?
21:55 חשבת לסגור את העסק?
24:10 עסקים עם האנשים הלא נכונים
26:00 האם לסגור עסק זה יותר קשה מלפתוח עסק?
27:07 המתחרים הצילו אותנו
29:26 טעויות בניהול העסק
30:45 היינו בחובות במשך 8 שנים בגלל
31:25 לא וויתרתי וזה לקח 4 שנים
32:25 העוצמה של הפרסום בטלווזיה
34:05 לקחים שלמדת משותפים
34:45 למצוא את השותף המתאים
36:20 מתי התחלת את מערבה
37:25 בחרתי במקצוע כדי ליצור
37:45 מערבה היא כל הטוב שאני יכול לתת
41:49 כמה הייתם משלמים על אושר
46:40 בינוניות זה לא מעניין
43:55 החוויה היא מה שחשוב
47:45 מה אתה מאחל לעצמך להמשך הדרך
50:45 טיפ חשוב לחיים