
האדם הכי מסוכן באינטרנט? תופעה בשם אנדרו טייט
אנדרו טייט הוא קיקבוקסר אמריקאי-בריטי, יזם, אושיית רשת, משפיען רשת, סלב, כוכב ריאליטי לרגע, האסלר (ומייסד “אוניברסיטת ההאסלר” – כן, זה אמיתי), פרובוקטור שאחראי על
הפודקאסט זברונס נולד מתוך רצון לקבל השראה ובתקווה להעביר החוצה קצת ידע. אין דרך טובה יותר לקבל השראה מלפגוש אנשים מעניינים. לשמוע על מסעות מרתקים, ללמוד על הצלחה ואיך קמים מכישלון, לדבר על יזמות ושיווק מתוך עולמות מגוונים של קולינריה, מוזיקה, סושיאל מדיה, טכנולוגיה ומה לא.
מוזמנים להצטרף אלינו למסע, להגיד לנו את מי אתם רוצים שנארח, לעשות סאב ביוטיוב, לעקוב אחרינו בספוטיפיי או בכל מקום שמתאים לכם. מחכים לכם.
אנדרו טייט הוא קיקבוקסר אמריקאי-בריטי, יזם, אושיית רשת, משפיען רשת, סלב, כוכב ריאליטי לרגע, האסלר (ומייסד “אוניברסיטת ההאסלר” – כן, זה אמיתי), פרובוקטור שאחראי על
הבועה התנפצה וכולם מבינים שאין כסף בחדר, מלא אנשים שצועקים רעיונות. עולם השיווק המלוכלך והיפה משתנה. הפתרון: פחות כוח אדם ויותר מבנה, תהליכים וקצב ככה
הרגע שבו ידע שיעסוק בקולינריה, החיבור בין אוכל לשבט הצופים, השיחה האחרונה עם רבין, המיזמים, ההצלחות, הטלוויזיה, הכישלונות, השיעורים לחיים וכל מה שצריך לדעת על
הצלמת עדי לם מספרת לניר זברו על תשוקה לאנשים ולמקצוע, התמודדות עם פחדים, ייעוד, אינסטגרם ועוד שלל טיפים שכל בעל עסק (או בעל חלומות) חייב
טל מוסקוביץ, מנהל מוצר בקבוצת שטראוס, בשיחה מרתקת עם ניר זברו על למידה אינסופית, מיומנויות בעולם החדש, מנטורים, יזמים ולמה כולנו צריכים להתבטא יותר טוב.
אורי רוטנברג חשב שהוא יכול לפתוח מסעדה והוא למד בדרך הקשה. על הדרך הספיק אורי להקים בר באילת, מסעדות ועסקים במרכז תל-אביב, עסק ליעוץ קולינרי
יוני זיכהולץ במאי, תסריטאי, שחקן ומרצה לתקשורת, מלווה פרוייקטים ויוצר בנפשו. שיחה מרתקת על איך אפשר להתקדם בעולם הקולנוע, משחק ואומנות והאם באמת אפשר להתפרנס
טל צור היא יזמית ובעלת מותג חברתי בשם IOTA בו כל המוצרים עשויים בעבודה יד וסריגה. למותג של טל חזון חברתי ופרק היא וניר מדברים
בפרק הזה אירחנו את יוסי ארביב- אמן ,בעל עסק לעיצוב נעליים אב ל-2 ויזם. איך אפשר להפוך את התשוקה שלכם לעסק? איך הופכים תחביב למשהו
אירית חומסי היא מקימת ומנהלת קהילת “מתחבטי מקצוע”,קהילה שמשמת כספריית מקצועות ואפשר להכיר בה את כל המקצועות שיש בחוץ. בקהילה התארחו מעל 250 בעלי מקצוע
ענבל תורן ובעלה החליטו לפני ארבעה חודשים לארוז הכל ולהגשים חלום, הם לקחו את הילדים ועברו לגור בתאילנד. הפודקאסט החדש מדבר על דרך חדשה, הזדמנויות
יהל ארבס הזמינה את ניר זברו להתארח ומפה לשם זה הפך לפרק מיוחד בזברונס, בו ניר שלנו מתארח ומספר על הדרך, על הכשלון, איך להתחיל
איך אפשר להתקבל לעבודה בלי ניסיון? מה זו חווית עובד ומיתוג מעסיק ולמה שווה לכם למצוא ארגון שהוא מיוחד ולא סתם חברה לעבוד בה. العاب
אבי ברליה אוהב לקחת בעיות מסובכות, להסתכל להן בעיניים ולהפוך אותן מבעיה לפתרון. ד”ר למתמטיקה שהספיק לעבוד על מצלמות שנמצאות היום כמעט בכל קונסולה, מהנדס
בפרק הבא אירחנו את רועי מעודי לשיחה מרתקת על נדלן, איך מתמודדים עם אי ודאות, ניהול זמנים ועוד נושאים מעניינים במיוחד. אפשר למצוא את רועי
ניר זברו מארח את אביעד ארליך, לשיחה מעניינת בניהול העסק, DNA חברה, תוכן בעל ערך, שיווק אונליין מול אוף ליין ועוד. מוזמנים לעקוב אחרי אביעד
אירחנו את יניב רוזנאי לשיחה מרתקת על עולם המשפטים,החוקה, היחסים הבינלאומיים ועוד. 01:50 הדרך האקדמאית 03:31 להיות מרצה 04:40 איך מלהיבים תלמידים על משפטים? 06:42
זהר שמואלי בהחלט יודעת על מה היא מדברת. בעלים של קבוצת שמואלי עם עשרות שנות ניסיון ובהחלט יודעת איך להצליח במסעדנות. במהלך הפרק חולקת זהר
בפרק המיוחד הזה (נכון שכל פרק מרגיש כך אבל הפעם באמת), מתארח יונתן (יונה) גרינברג. לאורך שני עשורים של עשייה הספיק יונתן להקים כמה מהברים
רם אלמוג הוא מנכ”ל וקו-פאונדר של רד איידי דיזיינג. יזם, איש קולנוע, מתכנת ומרצה. العب واكسب המיזם שלו מכוון לפתור בעיות של חווית משתמש, הם
יפות תל אביביות היא קבוצת פייסבוק שכוללת נכון לזמן זה, מעל 35 אלף נשים, כולם גרות בתל-אביב. מייסדת הקהילה מירב כהן מור קפצה להתארח בפרק
“אנחנו מתכננים ועושים את האירועים שאנחנו רוצים להיות אורחים בהם” שי ווינדמן, אופטימי מטבעו והבעלים של חברת ווינדמן הפקות מגיע להתארח בפרק מיוחד. איך לבנות
לעבור משכיר, לעצמאי, להצמיח חברה לגבהים חדשים, לעבוד עם הלקוחות הגדולים ביותר בישראל. כל אלו הם רק חלק מהמסע של בן בן אדרת, מנכ”ל חברת
לחלום ולהגיש. איתי ‘פיש’ פשיגודה, מבעלי הבנדיקט ואיש קולינריה ותיק מגיע לדבר אתנו על עולם העסקים, איך התחילה קבוצת הבנדיקט, ולמה העסקים שלהם מסודרים לפי
אורי נשוי לשירלי, ואב לאיתי, דניאל, מאיה ורותם. מקצועית, אורי החל את הקריירה שלו כגיימר בגיל 6. افضل موقع مراهنات كرة القدم בהמשך, שירת מספר
אנשים זה החלק החשוב ביותר, מספר מאיר אמזלג במהלך הראיון ומשתף את הדרך שלו. איך לבחור את האנשים נכונים לכל תפקיד, איך להצמיח חברה ומה
מפשיטת רגל לאקזיט, שמוליק ארן מנטור למנכ”לים הגיע לפרק נוסף בזברונס לספר לנו על המסע שלו, רגע לפני שסוגרים חברה ועד למכירה, אקזיט ואיך מתלפיות,
דן אבידר מנכ”ל ומייסד חברת פרונטסטורי מגיע להתארח בתכנית ולוקח אותנו למסע היזמי שלו בין אינסוף רעיונות עד שמצא את הרעיון הנכון. בפרק הוא מדבר
האם זה הזמן לפתוח עסק? האם כדאי לפתוח עסק בימים אלו? בכל זמן, משבר ושגשוג, ניתן למצוא הזדמנויות ומקום לפרוח, לקחת סיכון ולתת ליזמות שבנו
אנדרו טייט הוא קיקבוקסר אמריקאי-בריטי, יזם, אושיית רשת, משפיען רשת, סלב, כוכב ריאליטי לרגע, האסלר (ומייסד “אוניברסיטת ההאסלר” – כן, זה אמיתי), פרובוקטור שאחראי על
הבועה התנפצה וכולם מבינים שאין כסף בחדר, מלא אנשים שצועקים רעיונות. עולם השיווק המלוכלך והיפה משתנה. הפתרון: פחות כוח אדם ויותר מבנה, תהליכים וקצב ככה
אם המילים המבריקות שלכם לא מביאות תוצאות רצויות, כנראה שעשיתם את אחת הטעויות הנפוצות. המדריך המלא לשיפור הקופי כולל טיפים שחייבים להכיר אין קופירייטר שלא
הרגע שבו ידע שיעסוק בקולינריה, החיבור בין אוכל לשבט הצופים, השיחה האחרונה עם רבין, המיזמים, ההצלחות, הטלוויזיה, הכישלונות, השיעורים לחיים וכל מה שצריך לדעת על
הצלמת עדי לם מספרת לניר זברו על תשוקה לאנשים ולמקצוע, התמודדות עם פחדים, ייעוד, אינסטגרם ועוד שלל טיפים שכל בעל עסק (או בעל חלומות) חייב
טל מוסקוביץ, מנהל מוצר בקבוצת שטראוס, בשיחה מרתקת עם ניר זברו על למידה אינסופית, מיומנויות בעולם החדש, מנטורים, יזמים ולמה כולנו צריכים להתבטא יותר טוב.
אורי רוטנברג חשב שהוא יכול לפתוח מסעדה והוא למד בדרך הקשה. על הדרך הספיק אורי להקים בר באילת, מסעדות ועסקים במרכז תל-אביב, עסק ליעוץ קולינרי
יוני זיכהולץ במאי, תסריטאי, שחקן ומרצה לתקשורת, מלווה פרוייקטים ויוצר בנפשו. שיחה מרתקת על איך אפשר להתקדם בעולם הקולנוע, משחק ואומנות והאם באמת אפשר להתפרנס
טל צור היא יזמית ובעלת מותג חברתי בשם IOTA בו כל המוצרים עשויים בעבודה יד וסריגה. למותג של טל חזון חברתי ופרק היא וניר מדברים
בפרק הזה אירחנו את יוסי ארביב- אמן ,בעל עסק לעיצוב נעליים אב ל-2 ויזם. איך אפשר להפוך את התשוקה שלכם לעסק? איך הופכים תחביב למשהו
אירית חומסי היא מקימת ומנהלת קהילת “מתחבטי מקצוע”,קהילה שמשמת כספריית מקצועות ואפשר להכיר בה את כל המקצועות שיש בחוץ. בקהילה התארחו מעל 250 בעלי מקצוע
ענבל תורן ובעלה החליטו לפני ארבעה חודשים לארוז הכל ולהגשים חלום, הם לקחו את הילדים ועברו לגור בתאילנד. הפודקאסט החדש מדבר על דרך חדשה, הזדמנויות
יהל ארבס הזמינה את ניר זברו להתארח ומפה לשם זה הפך לפרק מיוחד בזברונס, בו ניר שלנו מתארח ומספר על הדרך, על הכשלון, איך להתחיל
איך אפשר להתקבל לעבודה בלי ניסיון? מה זו חווית עובד ומיתוג מעסיק ולמה שווה לכם למצוא ארגון שהוא מיוחד ולא סתם חברה לעבוד בה. العاب
אבי ברליה אוהב לקחת בעיות מסובכות, להסתכל להן בעיניים ולהפוך אותן מבעיה לפתרון. ד”ר למתמטיקה שהספיק לעבוד על מצלמות שנמצאות היום כמעט בכל קונסולה, מהנדס
בפרק הבא אירחנו את רועי מעודי לשיחה מרתקת על נדלן, איך מתמודדים עם אי ודאות, ניהול זמנים ועוד נושאים מעניינים במיוחד. אפשר למצוא את רועי
ניר זברו מארח את אביעד ארליך, לשיחה מעניינת בניהול העסק, DNA חברה, תוכן בעל ערך, שיווק אונליין מול אוף ליין ועוד. מוזמנים לעקוב אחרי אביעד
אירחנו את יניב רוזנאי לשיחה מרתקת על עולם המשפטים,החוקה, היחסים הבינלאומיים ועוד. 01:50 הדרך האקדמאית 03:31 להיות מרצה 04:40 איך מלהיבים תלמידים על משפטים? 06:42
זהר שמואלי בהחלט יודעת על מה היא מדברת. בעלים של קבוצת שמואלי עם עשרות שנות ניסיון ובהחלט יודעת איך להצליח במסעדנות. במהלך הפרק חולקת זהר
בפרק המיוחד הזה (נכון שכל פרק מרגיש כך אבל הפעם באמת), מתארח יונתן (יונה) גרינברג. לאורך שני עשורים של עשייה הספיק יונתן להקים כמה מהברים
רם אלמוג הוא מנכ”ל וקו-פאונדר של רד איידי דיזיינג. יזם, איש קולנוע, מתכנת ומרצה. العب واكسب המיזם שלו מכוון לפתור בעיות של חווית משתמש, הם
יפות תל אביביות היא קבוצת פייסבוק שכוללת נכון לזמן זה, מעל 35 אלף נשים, כולם גרות בתל-אביב. מייסדת הקהילה מירב כהן מור קפצה להתארח בפרק
“אנחנו מתכננים ועושים את האירועים שאנחנו רוצים להיות אורחים בהם” שי ווינדמן, אופטימי מטבעו והבעלים של חברת ווינדמן הפקות מגיע להתארח בפרק מיוחד. איך לבנות
לעבור משכיר, לעצמאי, להצמיח חברה לגבהים חדשים, לעבוד עם הלקוחות הגדולים ביותר בישראל. כל אלו הם רק חלק מהמסע של בן בן אדרת, מנכ”ל חברת
לחלום ולהגיש. איתי ‘פיש’ פשיגודה, מבעלי הבנדיקט ואיש קולינריה ותיק מגיע לדבר אתנו על עולם העסקים, איך התחילה קבוצת הבנדיקט, ולמה העסקים שלהם מסודרים לפי
אורי נשוי לשירלי, ואב לאיתי, דניאל, מאיה ורותם. מקצועית, אורי החל את הקריירה שלו כגיימר בגיל 6. افضل موقع مراهنات كرة القدم בהמשך, שירת מספר
אנשים זה החלק החשוב ביותר, מספר מאיר אמזלג במהלך הראיון ומשתף את הדרך שלו. איך לבחור את האנשים נכונים לכל תפקיד, איך להצמיח חברה ומה
מפשיטת רגל לאקזיט, שמוליק ארן מנטור למנכ”לים הגיע לפרק נוסף בזברונס לספר לנו על המסע שלו, רגע לפני שסוגרים חברה ועד למכירה, אקזיט ואיך מתלפיות,
דן אבידר מנכ”ל ומייסד חברת פרונטסטורי מגיע להתארח בתכנית ולוקח אותנו למסע היזמי שלו בין אינסוף רעיונות עד שמצא את הרעיון הנכון. בפרק הוא מדבר
האם זה הזמן לפתוח עסק? האם כדאי לפתוח עסק בימים אלו? בכל זמן, משבר ושגשוג, ניתן למצוא הזדמנויות ומקום לפרוח, לקחת סיכון ולתת ליזמות שבנו