לחלום ולהגיש. איתי ‘פיש’ פשיגודה, מבעלי הבנדיקט ואיש קולינריה ותיק מגיע לדבר אתנו על עולם העסקים, איך התחילה קבוצת הבנדיקט, ולמה העסקים שלהם מסודרים לפי סדר א-ב. בהמלך הסשן דיברנו על שיטות ניהול, הגשמת חלומות, איך להתמודד עם פחדים וכשלונות ולמה תמיד כדאי לכבוש עוד תחומים.
על מה דיברנו:
00:00- פתיח
00:32- מי אתה פיש? ומה זה השם הזה?
03:30- תמיד דיגדג לך לפתוח עסק משלך?
06:52- על שותפות וגילגולה של יזמות.
09:57- ידעתם שזה יהיה מוסד?זה מזל?זה תיזמון? 12:42- משמעותו של ברנדינג ושמירה על סטנדרט.
13:52- ההבדל בין התחלה מקרטעת ללא טובה.
16:08- איך אתה מתמודד עם כישלון?
19:39- בין להרים ידיים ל”קאט יור לוסס”
23:03- על פתיחת מקום גדול ועבודה נכונה ביחד.
24:07- לא הרבה זוכים לזה, איך זה לפתוח מקום בחו”ל? 27:57- כשצריך להתפשר על סטנדרט, תעצור ותחשוב שוב.
33:33- על DNA, אכפתיות ואירוח.